Slide 1
Hogeschool PXL organiseert jaarlijks het PXL-Jobevent in samenwerking met VOKA – Kamer van koophandel Limburg. Met dit jobevent wil Hogeschool PXL de afstuderende studenten maximale kansen bieden om een eerste job te vinden. Het is ook een unieke kans voor alle andere studenten om goede contacten te leggen voor het vinden van een stageplaats of een bijverdienste als jobstudent of werkstudent! Noteer daarom donderdag 18 februari 2021 in je agenda en neem deel aan het eerste online PXL-Jobevent!

Registreer je nu

Om deel te nemen aan het PXL Jobevent 2021 dien je vooraf te registreren.
Jouw CV
Profielfoto

Workshops

Binnenkort afgestudeerd en weldra je eerste job op zak? Of wil je je eigen baas worden en zelf ondernemen? Misschien studeer je verder maar wil je nog wat extra sollicitatietips meepikken? Kom dit allemaal te weten tijdens onze workshops!

PXL-Career center

Een digitaal platform exclusief voor PXL-studenten. Bedrijven kunnen hier vacatures en evenementen plaatsen. Je kan een profiel aanmaken waarin je interessante vacatures, events, tips, … binnen jouw profiel en wensen te zien krijgt.

StudentStartUP

Voel jij de vibe om zelf te ondernemen? Koester je de ambitie om je eigen zaak te starten? Wil jij je eigen baas worden? Of is je hobby intussen al uitgegroeid tot een business? Dan coacht StudentStartUP je graag van A tot Z.